IMG_1623.PNG

15 FAKTAA MINUSTA

April 19, 2019

Ajattelin jakaa teille 15 faktaa minusta ja minuun liittyvistä asioista. 

 

 

 

1. Olen paljasjalkainen kotkalainen ja ylpeä siitä. Olen asunut 24 ikävuodestani Kotkasta pois yhteensä viisi vuotta eli melkein koko elämäni olen asunut täällä kaakonkulmassa. 

 

2. Minulla on kaksi koiraa, Lulu ja Laku. Lulu on 7-vuotias kleinspitz-neiti ja Laku 3-vuotias cockerspaniel-poika. 

 

 

 

3. En voisi elää ilman Pepsi Maxia. Tiedän. Ei tee hyvää hampaille eikä ole muutenkaan terveellisin vaihtoehto, mutta minkäs teet. Koukussa. 

 

4. Maastavetoennätykseni on 160kg. 

 

5. Olen nuoresta iästäni huolimatta toiminut jo parin vuoden ajan yrittäjänä sekä ollut työelämässä jo kahdeksan vuoden ajan. 

 

6. Treenaan aina ilman kenkiä. Boksihyppyjä varten saatan joskus turvallisuussyistä laittaa kengät jalkaan, mutta muuten teen harjoitukseni aina ilman kenkiä. En tiedä, mistä tapa on lähtöisin, mutta siitä on todella vaikea opetella pois! Omistan kyllä kasan treenikenkiä ja painonnostokenkiä ja säännöllisin väliajoin vedän ne jopa jalkaani vain todetakseni, ettei se ole juttuni ollenkaan. 

 

 

 

7. Olen riippuvainen puhelimestani ja somesta. Minulle on esimerkiksi todella vaikea vain olla esimerkiksi sohvalla ja katsoa telkkaria -puhelin eksyy aina käteen. Teen osittain työtäni myös somessa ja puhelimella, joten sekin selittää hieman tätä puhelin kasvanut käteen -ilmiötä, mutta tapa on sellainen, josta haluaisin päästä eroon tai edes vähentää sitä. 

 

8. En pidä ruokakaupassa käymisestä. Yritän tehdä kerran viikkoon isommat ostokset, jottei kauppaan tarvitsisi eksyä niin usein. Samalla tulee suunniteltua viikon ruokalistaa ja tehtyä vähemmän hutiostoksia, joten se hyvä puoli asiassa kyllä on. Mutta itse kaupassa käyminen on yhtä tuskaa, ihmisiä on paljon, eksyn kaupassa enkä löydä mitä haluan ja kassalla viimeistään hiki puskee läpi jopa päällysvaatteista. 

 

9. Hiukseni ovat luonnostaan todella vaaleat ja luonnonkiharat ja nuorempana vihasin kiharaa tukkaani. Yläasteella suoristin hiukseni joka päivä. Kyllä. Joka päivä. Nykyisin olen oppinut rakastamaan hiuksiani ja koenkin, että hiukseni ovat kivoin asia ulkonäössäni. 

 

10. En osaa nukkua myöhään. Herään melkeinpä joka päivä 6-7 päivästä riippumatta. Joskus sunnuntaisin saatan rankan viikon jälkeen nukkua jopa yhdeksään. Koen, että heräämällä aikaisin saan enemmän päivästä irti. 

 

 

 

11. Minulla on puhelimessa lista, jonne laitan ylös asioita, jotka mieleen juolahtavat. Harmillisen usein nämä hyvät ajatukseni jäävät vain sinne listalle eli en pura listaa samaan tahtiin kun lisään sinne asioita. Lista on tällä hetkellä jo yli kaksi sivua pitkä.. 

 

12. Olen oikea kotihiiri. Työpäiväni ovat pääsääntöisesti 12-14h pitkiä, joten niinä päivinä kun töitä ei ole, en välttämättä poistu kotoa ollenkaan (muutakuin lenkittämään koiria). 

 

13. En pysty työskentelemään epäjärjestyksessä. Jos tarkoitukseni on tehdä töitä kotona, on minun siivottava koti ensin, jotta pystyn keskittymään työskentelyyn. Eli käytännössä, kun pitäisi istua alas esimerkiksi kirjoittamaan, saatan päätyä hinkkaamaan suihkun seiniä tai pesemään lattiaa. 

 

14. Lempi kotityöni on pyykkien viikkaaminen. Tämä liittyy varmaan hieman ylempään kohtaan, eli en voi asua epäjärjestyksessä ja viikkaamalla vaatteet kaappiin luon itselleni tätä järjestystä. Viikkaaminen on myös mielestäni super rentouttavaa! 

 

 

 

15. Valmentaja -ja harrastaja-minä ovat täysin vastakkainen persoona. Valmentajana haluan kannustaa kaikkia tekemään parhaansa, enkä anna valmennettavieni luovuttaa helpolla. Valmentajana kannustan harjoittamaan myös niitä heikkouksiaan, sillä se on ainoa keino niitä kehittää. Harrastaja-minä toimii taas aivan päinvastoin! Tykkään vain harjoitella asioita, joita jo osaan ja jätän asiat joita en osaa vähemmälle huomiolle. Tämä on tietysti typerää ja sotii omaa valmennusfilosifiaani vastaan ja olen tehnyt paljon töitä tämän asian eteen. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon