IMG_1623.PNG

UUTUUKSIEN TESTAILUA

February 10, 2019

Fun fact about me: Jos markkinoille tulee uusia tuotteita, on kyseessä sitten jäätelö tai uusi proteiinirahka, olen yleensä aina utelias ja ostan sen. Yksi mainoksen uhri täällä hei. Vain muutamia tuotteita on jäänyt itselleni käyttöön vakituisesti testaamisen jälkeen, mutta jos näen jossain mainoksen tai sanan "uutuus", sorrun yleensä ostamaan tuotteen. Suurin osa ostoista jää tasan siihen yhteen kertaan, mutta tuleepahan kokeiltua uusia makuja. 

 

Tässä arvosteluun nyt viime viikkojen kolme uutuustuotetta, jotka olen bongannut ja testannut: 

 

1. NOCCO Passion

Bongasin tämän juoman ensimmäistä kertaa salilta, jolla käyn ja tietenkin juoma oli pakko ostaa heti testiin. 

Olen maistellut muitakin NOCCO-juomia, mutta tämä oli kyllä maistamistani NOCCO-juomista ehdottomasti paras. Maku oli irtokarkkimainen, todella makea siis. Pirtsakka maku, ei jäänyt "asumaan" suuhun. Ostan ehdottomasti uudestaan!

Näistä juomista voi olla montaa mieltä ja itsekin koen, ettei nämä juomat sovi jokapäiväiseen ruokavalioon. Silloin tällöin piristykseksi nautittuna kuitenkin ihan sallittua. Sokerittomuus plussaa.

 

Arvosana: 4/5

 

 

2. FAST Pudix Mango

Tämä uutuus proteiinirahka tuli vastaan viikonlopun kauppareissulta ja tietenkin tuote oli ostettava testiin. 

Maku oli ihan ok -kyseisissä tuotteissa tuppaa aina mielestäni olemaan hieman teennäinen ja teollinen maku. Suklaisista vanukkaista en pidä ollenkaan, joten tämä upposi kyllä minuun hedelmällisyydellään ja raikkaudellaan. Muuten tämänkaltaiset proteiinirahkat ovat mielestäni nopeita ja helppoja välipaloja, mutta tosiaan montaa eri lajia en ole maistanut, mistä teollinen maku ei hyppäisi silmille. 

 

Arvosana: 3/5 

 

 

 3. Kaslink KORIA Proteiinipirtelö BCAA: lakritsi-vadelma

Tämä tuote maistui sille mille lupasi! Jos pidät vadelman ja lakritsin kombosta, tästä tuotteesta sitä löytyi. Erehdyin ensin maistamaan pirtelöä lämpöisenä (hyh), mutta viilennyksen jälkeen kelpo tuote. Taas helppoa ja nopeaa ja sitähän välipaloilta yleensä halutaankin. 

Pirtelöön on lisätty BCAA-amonihappoja, joiden mm. luvataan auttavan palautumisessa ja toimivan energianlähteenä. 

Tästä tuotteesta innostuin eniten ja tuoteperheeseen näyttää nopean googletuksen jälkeen kuuluvan vielä maut: banaani-kaakao sekä kookos-persikka. 

Tuote on myös lähiruokaa parhaimmillaan, sillä KORIA-pirtelöt valmistetaan naapurikaupungissa Kouvolassa. 

 

Arvosana: 4,5/5 

 

 

Oletko jo laittanut testiin jotain näistä tuotteista vai tuliko ihan uusia tuttavuuksia vastaan? 

 

- Emilia

 


Edellinen juttu 

>

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon