IMG_1623.PNG

TERVETULOA

December 14, 2018

 

Moikka, 

 

Miä olen Emilia, Movement Kotkan toinen valmentajista. Tervetuloa sivulleni seuraamaan elämääni -valmentaja, fysioterapeuttina ja ahkerana liikunnanharrastajana. Olen tosiaan koulutukseltani fysioterapeutti ja teenkin fyssarin hommia arkisin kahdeksasta neljään. Iltaisin liikutan asiakkaitani Movementilla ja yritän johonkin väliin mahduttaa omat crossfit-treenini ja koirien lenkit. 

 

 

Omat lempparit harjoitusten suhteen ovat käsilläseisonta ja painojen paiskominen. Rakastan painojen kanssa ykkösmaksimien hakemista ja jos saisin päättää, tekisinkin vain niitä. Onneksi ymmärrän jonkin verran harjoittelusta ja olenkin todennut omakohtaisesti sekä asiakkaiden kanssa, että monipuolisuus on se juttu. Suosin itse paljon harjoittelussani kehonpainolla suoritettavia liikkeitä ja pyrin aktiivisesti pitämään huolta liikkuvuudestani -voimaa ja liikkuvuutta samassa paketissa, asia, jota on helppo hyödyntää jokapäiväisessä elämässämme. 

Olen myös saanut paljon kyselyitä, tähtäänkö harjoittelullani kisaamaan jossakin lajissa. Never say never, mutta tällä hetkellä liikun itseni iloksi ja saan  onnekseni myös työkseni liikuttaa muita ihmisiä. 

 

 

 

 

Tulen blogissani avamaan lisää molempia työnkuviani sekä omaa harjoitusfilosofiaani sekä omia harjoitusvinkkejäni varsinkin liikkuvuuden suhteen -pysyhän siis kanavalla!

 

 

Terkuin, 

Emilia 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon