Henkilökunta

Our staff members

 • FullSizeRender.jpg

  ”The only bad workout is the one you didn't do"

  KOULUTUKSET: 

  - Fysioterapeutin peruskoulutus (kesken) 

  Emilian vastuualueina laskutus, markkinointi sekä sosiaalinen media. 

  Valmennuksessaan Emilia hyödyntää fysioterapian opintojaan. Ymmärrys ihmisen kehosta ja sen toiminnasta auttaa asiakkaita saavuttamaan kokonaisvaltaisesti hyvinvoivan kehon. Jokaiselle löytyy myös taatusti oma vaihtoehtonsa liikkeistä ja liikkeet opetellaan alusta asti oikein turvallisen harjoituksen takaamiseksi.

  Valmentajana Emilia on motivoiva, lempeä, vaativa ja kannustava. Valmennuksessa Emilia hyödyntää omaa pitkää kilpaurheilijan taustaansa yleisurheilun puolelta sekä  harrastetaustaansa kehonpaino-, cross training-, crossfit, telinevoimistelu- ja painonnostoharjoittelusta. Emilian vahvuuksia ovat kärsivällisyys, kaikkien huomioon ottaminen sekä hyväntuulisuus. Tunneilla Emilia toteuttaa omaa treenifilosofiaansa; monipuolisesti erilaisia liikkeitä ja liikkuvuutta, jotta harjoittelusta saadaan ennen kaikkea hauskaa mutta haastavaa monella eri osa-alueella.

  VALMENTAJA

  EMILIA

  • Black Instagram Icon

  Follow Emilia on instagram

 • "Vahva mieli, vahva keho"

  KOULUTUKSET:

  - Liikuntafysiologia 2, Petteri Koski 2019

  - Motorisen taidon oppiminen, Petteri Koski 2019

  - Motorisen taidon oppiminen, Sami Kalaja 2019

   -Naisten Telinevoimistelu lajitaito1 (Suomen Voimisteluliitto)

  - Miesten telinevoimistelun lajitaito2 (Suomen Voimisteluliitto)

  -Miesten telinevoimistelun lajivalmentaja taso1

  -Telinevoimistelun fyysisen valmennuksen valmentajakoulutus taso1

  -Movement & Mobility ohjaajan koulutus 

  -Gymnastics Strenght Training coach

  -Handbalacing coach 

  -Painonnosto ohjaajan koulutus

  -Cross Training ohjaajan koulutus

  -Iksa Kahvakuula ohjaajan koulutus 

  -Bodyweight training coach koulutus 

  -Ring Strenght advance kurssi 

  -Ring Strenght basic kurssi 

  -Bodyweight Foundation kurssi

  -Kuntosaliohjaajan koulutus 

  Mikko toimii Movement Kotkan ja Kotkan telinevoimistelijoiden päävalmentajana ja Mikolla  on pitkä valmennuskokemus telinevoimistelusta niin tyttöjen kuin poikien puolelta. Kokemusta löytyy myös cross training-, kahvakuula-,  kehonpainoharjoittelusta (movement, handstand, street workout/calisthenics, gst, mobility) ja painonnostosta. Oikea ihmelapsi siis! Kyseisistä harjoittelumuodoista Mikolta löytyy myös koulutukset ja vuosien kokemus. Mikko on työssään intohimoinen, kärsivällinen ja vaativa, mutta samaan aikaan kannustava, rehellinen ja iloinen. Hyvän ihmistuntemuksen omaava, mahtavalla huumorintajulla ja luonteella varustettu leikkisästi lempinimen ”hollowmies” ansainnut ”vitsailevan sadistinen” valmentaja, joka varmasti muistaa jokaisen oppilaan nimen. Mikko ei valmentaja silittele päätä vaan motivoi, kannustaa ja kaivaa henkilökohtaisen potentiaalin esiin jokaisesta oppilaasta. Entisenä kilpaurheilijana Mikko antaa ja tekee aina kaikkensa oppilaidensa kehityksen eteen, jonka ansiosta Mikko on juurikin oikea valmentaja sinulle, olipa tavoitteesi mikä tahansa.

  VALMENTAJA

  MIKKO

  • Black Instagram Icon

  Follow Mikko on instagram

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon